Skip to main content

Horeca terrasoverkapping

Verleng uw seizoen met een horeca terrasoverkapping van Manta Roofs. De stijlvolle overkappingen van zeildoek zijn een echte eye catcher en een unieke beleving om onder plaats te nemen. Het hoogteverschil tussen de punten zorgt ervoor dat het terras zeildoek niet klappert en de regen wordt afgevoerd naar de laaghangende punten. Onze flexibiliteit in het vinden van een juist ontwerp maakt dat wij voor elke gelegenheid een gepast design kunnen maken. Verder is uw terras helemaal vrij van masten in het midden en kan u uw terras naar eigen wens indelen.

Wat kunt u verwachten van een horeca terrasoverkapping van Manta Roofs?

Horeca overkapping

Maak uw terrasbeleving compleet met verlichting uw terras ook ’s avonds mensen blijft aantrekken. Wij raden aan om het horeca zeildoek van onder aan te lichten bij de lage punten. De MiLight breedstralers lenen zich hier uitstekend voor. Deze kunnen met een app vanaf uw mobiel worden bediend om bijvoorbeeld een tijd in te stellen waarop zij aangaan. Zo bepaalt u zelf de kleur en daarmee de sfeer die u wilt creëren onder uw horeca overkapping. Manta Roofs helpt u graag met het vinden van de juiste verlichting, maar wij sluiten deze zelf niet aan. Wel zorgen wij voor de mogelijkheid dat de lampen kunnen worden bevestigd in de masten.

Een greep uit onze projecten

Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe schaduwdoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast schaduwdoek met een luxe uitstraling.

Carport | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrije Overkapping | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeildoek overkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend uw ideale zeildoek overkapping te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een horeca terrasoverkapping?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat maakt een zeildoek overkapping geschikt voor de horeca?

  U kunt uw gasten onafhankelijk van het weer laten genieten van het terras. Daarnaast geeft het direct een luxe uitstraling die zij zich zullen herinneren. Compleet met heaters en verlichting dat bent u ervan verzekerd een goede indruk te maken. Verder heeft u niet langer last van de voet van een parasol of palen midden op het terras. De horeca overkapping is namelijk vrij dragend in het midden en geeft u de vrijheid het terras in te delen zoals u dat wilt.

  Kan ik heaters plaatsen onder de horeca terrasoverkapping?

  Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

  Zitten mijn gasten nu de hele dag in de schaduw?

  Nee, het schaduwpatroon veranderd gedurende de dag. Wij laten dit zien door middel van een schaduwanalyse in de uitgewerkte 3D schets. Wat we vaak terug zien is dat tijdens de lunchtijd wanneer het echt warm is het terras voorzien is van schaduw. Naarmate het later wordt zijn er gedeeltes van het terras in de zon zodat uw gasten kunnen kiezen. Dit wordt mede veroorzaakt door de afwisseling van hoge- en lage punten van het zeildoek.

  Restaurant overkapping terras

  Als u een restaurant heeft, is het hebben van een horeca doek overkapping onmisbaar. Het hebben van een overkapping zorgt ervoor dat u zitruimte op het terras kan bieden, zonder dat u gehinderd wordt door de zon of de regen. Uw gasten zullen het comfortabeler vinden als u een overkapping hebt, omdat ze hieronder kunnen zitten en genieten van hun maaltijd. Vooral in de zomermaanden, wanneer de zon schijnt, is een overkapping ideaal om uw klanten de mogelijkheid te bieden om buiten te zitten. Daarnaast hebben overkappingen ook verschillende voordelen voor uw restaurant. Ze bieden klanten schaduw op het terras, waardoor het aantal gasten dat u kunt bedienen verhoogt. Ook zullen veel mensen uw restaurant aantrekkelijker vinden als het beschikt over een overkapping, waardoor u meer gasten kunt aantrekken.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een restaurant terrasoverkapping zeildoek? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 24 uur van een passend advies te voorzien.

  Horeca terrasoverkapping waterdicht

  De terras zeildoeken van Manta Roofs laten geen water door zodra zij onder de juiste spanning staan. De kromming zorgt ervoor dat het water wordt afgevoerd en er geen waterzak ontstaat. Samen met u wordt gekeken welke plekken op het terras daar het meest geschikt voor zijn. Los van het water zorgen deze lage punten ook voor de sfeer en geborgenheid die de overkappingen aangenaam maken om onder te zitten. De hoge punten zorgen er juist weer voor dat zichtlijnen uitstekend worden bewaard.

  Volledig ontzorgt van begin tot eind

  Na uw aanvraag wordt u volledig begeleid door één van onze adviseurs. Mocht er een ontwerp uitkomen dat aan uw verwachting voldoet zodat u de opdracht aan ons verstrekt start de productie van de zeildoek overkapping. Het inmeten, produceren, vervoeren en opleveren doen wij vanuit eigen kracht. Doordat wij zo min mogelijk gebruik maken van derden zijn wij hierin voorspelbaar en komen wij onze afspraken na. Na ongeveer tien tot twaalf weken kunt u genieten van uw zeildoek overkapping.