Skip to main content

De uitvoeringen van een zeiloverkapping

Manta Roofs
Zeildoek-terras-Druten-stormvast-verwijderbaar-mantaroofs-vergunningsvrij-overkappen
Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Tentdoek-overkapping-op-maat-textiel-zeildoek-doek
Asterias | Doelmatig design

Geschikt voor ruimtes tot 60 m2
5 bevestigingspunten.
20 kg bij grootste oppervlakte

Manta_Roofs_zeiloverkappingen_hoofdpagina
Mobula | Elegant & indrukwekkend

Geschikt voor ruimtes tot 120 m2
6 tot 8 bevestigingspunten.
35 kg bij grootste oppervlakte

Hypar

Waarom de Hypar optie?

Met haar minimalistische en strakke uitstraling is de Hypar uitermate geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. De Hypar bestaat uit vier bevestigingspunten, waarvan er twee hoog en twee laag zijn. Dankzij de speelse vorm past ze in vrijwel elke buitenruimte zonder dat dit ten koste gaat van de oorspronkelijke uitstraling.

Asterias

Waarom de Asterias optie?

Met zijn robuuste uitstraling is de Asterias lijn geschikt voor grotere oppervlaktes tot 60 vierkante meter. De Asterias bestaat uit vijf bevestigingspunten, waarvan er idealiter 3 hoog en twee laag zijn. Dankzij de extra bevestiging is het mogelijk bepaalde ruimtes functioneler te overkappen zonder de strakke uitstraling te verliezen.

Mobula

Waarom de Mobula optie?

Mobula, Latijn voor reuzenmanta, was een inspiratiebron voor onze bedrijfsnaam. De indrukwekkende structuren tot 120 vierkante meter zijn adembenemend met een unieke constructie en aantoonbare beheersing van textielarchitectuur. Ze staat garant voor een unieke ervaring waarbij elke buitenruimte nieuw leven wordt ingeblazen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend jouw ideale design overkapping te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van Manta Roofs?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 4 tot 6 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat is de gemiddelde levensduur?

  De levensduur van een zeildoek overkapping is afhankelijk van de ruimte waarin het wordt geplaatst.  Een carport in een bosrijke omgeving zal eerder aan vervanging toe zijn dan een zeildoek terrasoverkapping die enkel ’s zomers hangt. Gemiddeld genomen gaat een zeildoek overkapping dan ook zo’n tien jaar mee. Mocht u een vervangend zeildoek willen dan betaalt u slechts voor het doek. De geplaatste constructie hoeft daarvoor niet vervangen te worden.

  Kan ik het zeildoek makkelijk op- en afbreken?

  Na de oplevering bent u zelf in staat de overkapping op te zetten en indien nodig af te breken. De insteek van ons product is echter wel om als hij staat hem voor een langere periode te laten staan. Onze overkappingen lenen zich minder goed voor degenen die graag per dag bekijken of zij zonwering willen hebben. Gemiddeld genomen duurt het zo’n vijftien minuten om het systeem af te breken. Vervolgens stopt u het zeildoek in een tas van bij 1m bij 1,5m en kunt u hem opbergen. Let wel, doe dit op een enigszins windstille dag.

  Zijn de overkappingen bestand tegen storm?

  De zeildoeken zijn erop berekend bestand te zijn tegen 8 Bft (62-74 km/u) .