Terrasoverkapping

Textiel architectuur aan huis. Manta Roofs produceert optimaal gespannen terrasoverkappingen met een uitstraling die indruk maakt. De kenmerkende dubbele kromming komt terug in ieder ontwerp en creëert een unieke beleving.

Waarom een terrasoverkapping?

Met een terrasoverkapping kunt u uw seizoen op een aangename manier te verlengen. Door de kennis van specialisten te combineren met uw persoonlijke voorkeuren ontstaat de ideale terrasoverkapping. U wordt beschermd tegen regen, wind en weert u vuil van uw terras. De terrasoverkappingen leveren wij in 24 verschillende kleuren zodat er altijd een kleur tussen zit die past bij uw omgeving. Samen met u kijken wij op locatie naar geschikte bevestigingspunten. Middels een uitgewerkte 3D schets wordt dit gevisualiseerd zodat u een goede indruk krijgt hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Belangrijke zaken zijn bijvoorbeeld de lichtinval, de waterafvoer en een goed schaduwpatroon. Verder kunt u met deze terrasoverkappingen de kussens buiten laten liggen, zelfs wanneer het weer plotseling omslaat.

Ervaar de luxe van textiel

Het gevoel van ontspanning, sfeer of positieve herinneringen aan vakantie zijn voor ons bekende associaties. Het is nagenoeg niet voor te stellen hoe het is om onder een overkapping van Manta Roofs te zitten tot u het zelf heeft ervaren. Neem dan ook gerust contact op om te vragen naar een aantal locaties om de overkappingen zelf te bewonderen. Laat u adviseren over de juiste plaatsbepaling van verlichting om de beleving compleet te maken.

Het bewaren van zichtlijnen

Door het hoogteverschil tussen de bevestigingen blijven zichtlijnen uitstekend bewaard. Middels de 3D schets kijken wij samen met u welke zichtlijnen u het liefst behoud. De schaduwanalyse stelt ons tegelijkertijd in staat u tot op de minuut nauwkeurig te laten zien wat uw schaduwpatroon gedurende de dag doet. Doordat er in het midden van de overkapping nooit masten worden geplaatst blijft een volledig panorama view behouden.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.