Skip to main content

Overkapping doek op maat

Een overkapping doek op maat is geschikt voor iedere ruimte en geeft direct een moderne uitstraling. Bent u op zoek naar een stijlvolle, moderne manier om de tuin of het terras te beschermen tegen weersomstandigheden en UV-straling? Kies dan voor een overkapping doek op maat. Met deze doeken kunt u precies de juiste maat kiezen voor uw tuin of terras, waardoor deze perfect past. De overkapping doeken zijn sterk en bestand tegen weersomstandigheden, licht in gewicht en eenvoudig te monteren. Investeren in een overkapping doek op maat is een slimme keuze voor het creëren van een ruimte voor vermaak, schaduw, privacy en bescherming tegen weersomstandigheden.

Wat kunt u verwachten van een overkapping doek op maat van Manta Roofs?

Overkapping doek stormvast

Kiezen voor een stormvaste doek overkapping is een slimme beslissing voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame bescherming van hun terras. Het is gemaakt van materiaal dat bestand is tegen water, UV-stralen en andere elementen, waardoor het een uitstekende optie is om de buitenruimte te beschermen tegen weersinvloeden. Dit slim ontworpen zeil is bestemd voor jarenlang gebruik, zodat u kunt genieten van uw buitenruimte zonder zorgen dat het vervangen moet worden.

Een greep uit onze projecten

Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe schaduwdoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast schaduwdoek met een luxe uitstraling.

Carport | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrije Overkapping | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeildoek overkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend uw ideale zeildoek overkapping te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een overkapping doek op maat?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat maakt een overkapping doek anders dan een schaduwdoek?

  Een schaduwdoek is enkel voor het creëren van schaduw. Een zeildoek overkapping biedt naast schaduw, ook beschutting, klappert niet en kan het hele jaar blijven hangen. Zelfs wanneer plotseling het weer omslaat hoeft u zich geen zorgen te maken.

  Kan ik heaters plaatsen onder de overkapping doek op maat?

  Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

  Wat kost een doek overkapping?

  Wij leveren een unieke buitenruimte die onafhankelijk van het weer kan blijven staan. Wij concurreren dan ook met de vaststaande overkappingen en bevinden ons in een vergelijkbare prijsklasse. Ieder design is uniek en volledig op maat, het is dan ook lastig een prijs per vierkante meter op te stellen aangezien het zowel van de constructiematerialen als oppervlakte van het zeildoek afhangt. Wanneer u meer wil weten over uw specifieke locatie, dan ontvangen wij graag uw aanvraag inclusief foto’s en voorzien wij u telefonisch van een kostenindicatie.

  Overkapping doek op maat: de voordelen

  – Het doek is maatwerk en past precies in uw tuin of terras.

  – Het doek kan meerdere functies hebben, zoals het creëren van een ruimte voor vermaak, schaduw, privacy en bescherming tegen weersomstandigheden.

  – Het doek is sterk en bestand tegen UV-straling en weersomstandigheden.

  – Het doek is licht in gewicht, waardoor het eenvoudig te monteren en te verplaatsen is.

  – Het overkapping doek op maat is afhankelijk van de kleur lichtdoorlatend

  – Het overkapping doek op maat is stormvast tot 8 Bft.

  Bescherm uw tuinset met een overkapping doek op maat
  Geef uw tuin of terras een nieuwe look en voeg een elegant en modern element toe door een overkapping doek op maat te laten maken. Met een overkapping doek kunt u een extra dimensie toevoegen aan de tuin of het terras, waardoor u meer kunt genieten van het buitenleven. Met een overkapping doek op maat krijgt u veel voordelen. Het doek is maatwerk en past precies in uw tuin of terras. Het doek is sterk en bestand tegen UV-straling en weersomstandigheden. Daarnaast is het licht in gewicht en eenvoudig te monteren en te verplaatsen. Tevens wordt uw tuinset beschermd zodat de kussens ook met slecht weer buiten kunnen blijven liggen.

  Volledig ontzorgt van begin tot eind
  Na uw aanvraag wordt u volledig begeleid door één van onze adviseurs. Mocht er een ontwerp uitkomen dat aan uw verwachting voldoet zodat u de opdracht aan ons verstrekt start de productie van de zeildoek overkapping. Het inmeten, produceren, vervoeren en opleveren doen wij vanuit eigen kracht. Doordat wij zo min mogelijk gebruik maken van derden zijn wij hierin voorspelbaar en komen wij onze afspraken na. Na ongeveer tien tot twaalf weken kunt u genieten van uw zeildoek overkapping.

  De werkwijze voor een overkapping doek op maat

  Allereerst vragen wij foto’s van de betreffende locatie. Dit geeft ons een goede indruk van de ruimte die overkapt moet worden. Hierbij geeft u ons grofweg de maatvoering zodat wij een kostenindicatie kunnen opmaken. Zodra deze naar verwachting is plannen wij een afspraak in op locatie. Van tevoren maken wij een opzet voor de terrasoverkapping van zeildoek. Hier wordt op locatie op voort geborduurd om tot het finale ontwerp te komen. De reacties blijven leuk van mensen die voor het eerst hun ruimte in 3D zien.

  Presentatie van schetsen
  Op locatie bekijken wij samen de ruimte. Nadien wordt er een presentatie gegeven over ons bedrijf om vervolgens de schetsen te laten zien. Wij maken een tweetal ontwerpen waarop we kunnen voortborduren. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die we op locatie zien doen wij ons best om tot een passend ontwerp van de overkapping doek op maat te komen.

  Interesse in een overkapping doek op maat?
  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een overkapping doek op maat voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.  U kunt ons bereiken door te bellen via +31 475 30 9000 een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen.