Maatwerk voor iedere locatie

Heeft u een locatie die u graag zou overkappen, maar twijfelt u of een zeiloverkapping geschikt is? Neem dan vooral contact op. Zo hebben wij van basisscholen en bedrijven tot wellness centra en maneges aan toe voorzien van een zeiloverkapping.

Geen horeca, carport of terras?

Ook dan bent u bij Manta Roofs aan het juiste adres. De flexibiliteit in het plaatsen van een zeildoek overkapping maakt ons uitermate geschikt voor tal van locaties. Zo hebben wij basisscholen, maneges, bedrijven en publieke ruimtes voorzien van een overkapping. De eenvoud waarmee het systeem is op- en af te breken maakt het een goed alternatief. Dit terwijl u het zeildoek wel het hele jaar kunt laten staan. Daarnaast geeft het direct een moderne uitstraling aan plekken. Twijfelt u of het geschikt is voor uw locatie? Neem dan vooral contact met ons op.

Een verwijderbaar alternatief

Een zeiloverkapping is semi-permanent en wordt geleverd in een tas van 0,5 vierkante meter die tien tot dertig kilogram weegt. Bij de laatste afspraak krijgt u duidelijke instructies hoe u deze eenvoudig op en af kunt breken. En dat binnen een tijdsbestek van vijftien minuten. Om de zeiloverkapping stormvast te maken is de voorspanning essentieel. Dat wil zeggen: het gebruiken van de rek van de garens. Dit doet u door bij de daarvoor bedoelde punten de overkapping op te spannen. Om het zeildoek weer af te breken zorgt u er bij deze punten juist voor dat de spanning eraf gaat. Zo kunt u ook eenvoudig besluiten om tijdens speciale gelegenheden het systeem weer tijdelijk op te spannen of het hele jaar te laten staan.

Het bewaren van zichtlijnen

Door het hoogteverschil tussen de bevestigingen blijven zichtlijnen uitstekend bewaard. Middels de 3D schets kijken wij samen met u welke zichtlijnen u het liefst behoud. De schaduwanalyse stelt ons tegelijkertijd in staat u tot op de minuut nauwkeurig te laten zien wat uw schaduwpatroon gedurende de dag doet. Doordat er in het midden van de overkapping nooit masten worden geplaatst blijft een volledig panorama view behouden.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeiloverkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.