Waterdicht schaduwdoek | Panheel

In dit gedeelte van de tuin kon het erg warm worden. Om niet continu de parasol te hoeven verplaatsen en om ook bij slechter weer buiten te kunnen zitten koos men voor een waterdicht schaduwdoek van Manta Roofs. Tevens was het van belang dat het niet donker zou worden binnen.

Doelstelling

Een groot gedeelte van het terras overkappen zonder dat het donker zou worden binnen. De krommingen die naar binnen snijden zorgen ervoor dat er altijd natuurlijke lichtinval behouden blijft. Het resultaat, een luxe overkapping van 39 vierkante meter die ook bij slechter weer probleemloos kan blijven hangen.

Kleurstelling: Taupe
Grootte: 39 m2
Uitvoering: Asterias

Testimonial

“We hebben contact gehad met Manta Roofs voor een schaduwdoek (membraanoverkapping) bij mijn zoon. Aangezien hij een hele donkere woonkamer heeft was ik benieuwd naar dit concept omdat bij een standaard overkapping de woonkamer heel donker zou worden door bijna geen lichtinval. Bart verzekerde ons van het feit dat dit niet ging gebeuren. Mede doordat hij bij de schuifpui van de woonkamer lichtinval zou meenemen. Tot op de dag van vandaag was ik toch huiverig. Tevens was ik bang dat ik heel veel tuinzicht zou missen omdat er een laag punt moet zijn. Vandaag werd hij geïnstalleerd en gelukkig was het dus niet het geval. In de woonkamer is nog steeds veel lichtinval en doordat er een hoge mast gemaakt is richting tuin is het zicht perfect. Wel hebben we op advies van Bart een taupe kleurig doek genomen ipv zwart/antraciet. Dit om alles "licht" te houden.”

P. den Ouden