Skip to main content

Een tarp als luifel

Een tarp als luifel is de ideale oplossing voor het beschermen van uw terras. Het is sterk en duurzaam gemaakt van materialen die bestand zijn tegen water, UV-stralen en andere weersinvloeden. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame bescherming. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de tarp als luifel jaren mee kan gaan, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw buitenruimte.

Wat kunt u verwachten van een tarp als luifel van Manta Roofs?

Stormvaste tarp

Kiezen voor een stormvaste tarp is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame bescherming van uw terras. Het is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen water, UV-stralen en andere elementen, waardoor het een uitstekende optie is om uw buitenruimte te beschermen tegen de weersinvloeden. De stormvaste tarp is slim ontworpen om jaren mee te gaan, zodat u kunt genieten van uw buitenruimte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging.

Een greep uit onze projecten

Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe schaduwdoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast schaduwdoek met een luxe uitstraling.

Carport | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrije Overkapping | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeildoek overkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend uw ideale tarp luifel te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een tarp als luifel?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat is de garantie op een tarp?

  Wij bieden 5 jaar garantie op de constructie en de tarp. Hierbij zijn vandalisme en schade van sneeuw uitgesloten.

  Kan ik heaters plaatsen onder de tarp als luifel?

  Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

  Tot welke windkracht kan ik de tarp als luifel laten hangen?

  De tarpen zijn erop berekend bestand te zijn tegen 8 Bft (62-74 km/u) .

  Tarp makkelijk installeren

  Het is duidelijk waarom een tarp de ideale keuze is als luifel voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsproduct dat buiten gemonteerd kan worden. Het is eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat inhoudt dat het weinig moeite en tijd kost om ervoor te zorgen dat de tarp er op zijn best uitziet. Het hijs- en strijksysteem stelt iedereen in staat om binnen tien minuten een tarp, van 20 vierkante meter of zelfs van 120 vierkante meter, op- en af te breken.

  Een tarp als luifel is de ultieme sfeermaker
  Als u een tuinfeest geeft of een picknick houdt, is een tarp als luifel een goede optie. Het doek biedt uw gasten bescherming tegen felle zonnestralen, waardoor ze geen last hebben van verbranding of andere ongewenste gevolgen. Bovendien is het een mooi decoratiestuk voor uw tuinfeest. Ook als u een barbecue of heater wilt gebruiken, is een tarp als luifel een uitstekende keuze. Zolang u er twintig centimeter afstand van houdt, is er geen probleem.

  De voordelen op een rij van een tarp als luifel:
  1. Een tarp als luifel biedt bescherming tegen het weer, zoals regen en wind. 2. Een verwijderbare tarp als luifel creëert een comfortabele sfeer door schaduw te bieden tegen direct zonlicht, waardoor de temperatuur wordt verlaagd en het terras aangenaam blijft.

  3. Tarps als luifel van Manta Roofs bieden flexibiliteit op het gebied van grootte en ontwerp, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast om verschillende soorten terrassen van een mooie tarp te voorzien.

  4. Het op- en afbreken van een tarp is een relatief eenvoudig proces, waar licht en gemakkelijk te hanteren materialen voor worden gebruikt. Onderhoud is ook eenvoudig, aangezien het doek kan worden verwijderd en gereinigd wanneer nodig.

  5. Afhankelijk van de kleurstelling is het lichtdoorlatend. Vooral de kleuren Taupe en Mist lichten prachtig en geven direct een gezellige sfeer.

  De flexibiliteit van een tarp als luifel

  De flexibiliteit van tarp als luifel maakt het een veelzijdige oplossing voor het creëren van beschutting tegen weersomstandigheden. Het kan worden gebruikt om open ruimtes te beschermen tegen zon en regen, waardoor het een geweldige optie is voor buitenruimtes. Het kan ook worden gebruikt om een ruimte visueel te veranderen door middel van kleuren en stijlen. Deze overkappingen zijn gemakkelijk aan te passen aan elke ruimte of elk ontwerp, en kunnen gemakkelijk worden ontworpen naar de locatie die u nodig hebt.

  Interesse in een tarp als luifel?
  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een tarp als luifel voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.  U kunt ons bereiken door te bellen via +31 475 30 9000 een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen.