Skip to main content

Terrasoverkapping doek waterdicht

Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping doek dat waterdicht is? Lees dan vooral verder. Met een terrasoverkapping doek waterdicht kan u zowel als de zon schijnt als bij slechter weer genieten van uw terras. De zomers worden alsmaar warmer en met een waterdichte terrasoverkapping kan u het doek de hele zomer laten hangen. Dit geeft direct een sfeervolle uitstraling aan uw terras.

Wat kunt u verwachten van een terrasoverkapping doek van Manta Roofs?

terrasoverkapping doek op maat

Een terrasoverkapping op maat doek is een perfecte manier om van uw buitenruimte te genieten, ongeacht het weer. Of het nu regent, waait of zonnig is, een terrasoverkapping op maat doek biedt bescherming en comfort. Onze terrasoverkappingen op maat doek zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit doeken en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. U kunt kiezen uit een reeks stijlen en kleuren om uw terrasoverkapping op maat doek perfect te laten aansluiten bij uw huis en tuin.

Een greep uit onze projecten

Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe schaduwdoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast schaduwdoek met een luxe uitstraling.

Carport | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrije Overkapping | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend uw ideale terrasoverkapping doek te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van een Manta Roofs zeildoek overkapping?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 12 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat is de gemiddelde levensduur?

  De levensduur van een zeildoek overkapping is afhankelijk van de ruimte waarin het wordt geplaatst.  Een carport in een bosrijke omgeving zal eerder aan vervanging toe zijn dan een zeildoek terrasoverkapping die enkel ’s zomers hangt. Gemiddeld genomen gaat een zeildoek overkapping dan ook zo’n 10 jaar mee. Mocht u een vervangend zeildoek willen dan betaalt u slechts voor het doek. De geplaatste constructie hoeft daarvoor niet vervangen te worden.

  Kan ik de zeildoek overkapping makkelijk op- en afbreken?

  Na de oplevering bent u zelf in staat de zeildoek overkapping op te zetten en indien nodig af te breken. De insteek van ons product is echter wel om als hij staat hem voor een langere periode te laten staan. Onze overkappingen lenen zich minder goed voor degenen die graag per dag bekijken of zij zonwering willen hebben. Gemiddeld genomen duurt het zo’n vijftien minuten om het systeem af te breken. Vervolgens stopt u het zeildoek in een tas van 1m bij 1,5m en kunt u hem opbergen. Let wel, doe dit op een enigszins windstille dag.

  Zijn de zeildoek overkappingen bestand tegen storm?

  De zeildoeken zijn erop berekend bestand te zijn tegen 8 Bft (62-74 km/u) .

  Terrasoverkapping doek stormvast

  Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping zeildoek dat stormvast is? Lees dan vooral verder. Mogelijk bent u erachter gekomen dat de aanbieders van stormvaste doeken gering zijn. De reden hiervoor is dat het lastig is een doek op spanning te zetten zonder dat deze plooien vormt (rimpels) of gaat wapperen. De ontwerpen zijn hierin essentieel. Manta Roofs biedt overkapping doeken die stormvast zijn door het hoogteverschil. De technologie die eraan ten grondslag ligt stelt ons in staat de doeken superstrak é optimaal te spannen. Het water wordt daardoor netjes afgevoerd naar de daarvoor bedoelde punten. Ieder terrasoverkapping doek stormvast wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een moderne look die past in iedere omgeving.

  Waterdichte terrasoverkapping door de dubbele kromming.

  Manta Roofs biedt overkapping doeken die waterdicht zijn door het hoogteverschil. De technologie die eraan ten grondslag ligt stelt ons in staat de doeken superstrak op te spannen. Het water wordt daardoor netjes afgevoerd naar de daarvoor bedoelde punten. Ieder terrasoverkapping doek waterdicht wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een moderne look die past in iedere omgeving.

  Tot wel 120 m2 aan schaduw.
  Onze terrasoverkappingen creëren een nieuwe, prettige leefruimte tot 120 vierkante meter. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en uw verwachting is ons vertrekpunt in de ontwerpfase. Ongeacht het ontwerp een de grootte kunnen ze binnen tien minuten worden afgehaald. Een fijn gegeven wanneer het weer plotseling omslaat. Zowel bedrijven als particulieren slagen bij Manta Roofs met een terrasoverkapping doek waterdicht.

  3D ontwerp op locatie
  Wij maken een volledige 3D schets van uw nieuwe terrasoverkapping doek waterdicht op uw locatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en wordt u kundig geadviseerd. De software stelt ons in staat om op locatie wijzigingen aan te brengen tot er een ontwerp uit voortkomt dat aan uw verwachting voldoet. Uw wensen worden getoetst aan de haalbaarheid van het textiel door onze adviseurs. De fraaie ontwerpen variëren van een terras of zwembad, tot het creëren van schaduw boven een speelplaats voor kinderen.

  De kenmerkende aspecten van een terrasoverkapping doek waterdicht

  – Design: de dubbele kromming zorgt voor speelse vorm

  – Flexibel: in het vinden van een passend ontwerp door onze tekensoftware

  – Maatwerk: Tot in detail omdat elk design apart wordt ingemeten

  – Stormvast: Tot 8 Bft.

  – Verwijderbaar: Binnen tien minuten

  Zeker bij slechter weer wilt u er zeker van zijn dat de terrasoverkapping doek waterdicht blijft staan. De overkappingen van Manta Roofs blijven staan bij wind, storm en hevige regenval. Daar zien we op toe in de ontwerpfase.

  Volledig ontzorgt van begin tot eind
  Na uw aanvraag wordt u volledig begeleid door één van onze adviseurs. Mocht er een ontwerp uitkomen dat aan uw verwachting voldoet zodat u de opdracht aan ons verstrekt start de productie van de zeildoek overkapping. Het inmeten, produceren, vervoeren en opleveren doen wij vanuit eigen kracht. Doordat wij zo min mogelijk gebruik maken van derden zijn wij hierin voorspelbaar en komen wij onze afspraken na. Na ongeveer tien tot twaalf weken kunt u genieten van uw zeildoek overkapping.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeildoek overkapping ter bescherming van uw auto’s? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 24 uur van een passend advies te voorzien.