Skip to main content

Terrasoverkapping textiel

Geef sfeer aan uw terras met een terrasoverkapping van textiel van Manta Roofs. Verleng uw zomer met een terrasoverkapping van textiel van Manta Roofs. Dit is de beste oplossing voor uw terras. De mogelijkheden met textiel zijn eindeloos en daarom ontstaat er altijd een passend ontwerp. Al jaren voorziet Manta Roofs tuinen, restaurants, entrees & golfclubs van terrasoverkappingen van textiel. De wensen van u zijn altijd het uitgangspunt voor onze ontwerpen. De directe communicatie met de klant, maakt dat u van begin tot eind van de juiste informatie wordt voorzien.

Wat kunt u verwachten van een terrasoverkapping van textiel van Manta Roofs?

Luxe overkapping textiel

Als u op zoek bent naar een luxe overkapping van textiel voor uw buitenruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze textieloverkappingen zijn sterk, duurzaam en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in binnen- en buitenruimtes. Of u nu op zoek bent naar een traditionele tentachtige stijl, een vrije-vorm stijl, een strakke, moderne stijl of iets anders, wij hebben wat u zoekt. Onze textieloverkappingen kunnen worden aangepast en aangepast aan veel verschillende omgevingen, waardoor ze een perfecte toevoeging kunnen zijn voor elke tuin, patio of andere buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken naar wat wij u te bieden hebben!

Een greep uit onze projecten

Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe schaduwdoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast schaduwdoek met een luxe uitstraling.

Carport | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrije Overkapping | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeildoek overkapping aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact

Neem contact op om vrijblijvend uw ideale zeildoek overkapping te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een terrasoverkapping van textiel?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat maakt een zeildoek overkapping anders dan een terrasoverkapping van textiel?

  Een schaduwdoek is enkel voor het creëren van schaduw. Een zeildoek overkapping biedt naast schaduw, ook beschutting, klappert niet en kan het hele jaar blijven hangen. Zelfs wanneer plotseling het weer omslaat hoeft u zich geen zorgen te maken.

  Kan ik heaters plaatsen onder de terrasoverkapping?

  Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

  Wat kost een terrasoverkapping van textiel?

  Wij leveren een unieke buitenruimte die onafhankelijk van het weer kan blijven staan. Wij concurreren dan ook met de vaststaande overkappingen en bevinden ons in een vergelijkbare prijsklasse. Ieder design is uniek en volledig op maat, het is dan ook lastig een prijs per vierkante meter op te stellen aangezien het zowel van de constructiematerialen als oppervlakte van het zeildoek afhangt. Wanneer u meer wil weten over uw specifieke locatie, dan ontvangen wij graag uw aanvraag inclusief foto’s en voorzien wij u telefonisch van een kostenindicatie.

  Stormvaste terrasoverkapping van textiel

  Manta Roofs biedt overkapping doeken die stormvast zijn door het hoogteverschil. De technologie die eraan ten grondslag ligt stelt ons in staat de doeken superstrak é optimaal te spannen. Het water wordt daardoor netjes afgevoerd naar de daarvoor bedoelde punten. Ieder terrasoverkapping van textiel wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een moderne look die past in iedere omgeving.

  3D ontwerp op locatie
  Wij maken een volledige 3D schets van uw nieuwe terrasoverkapping van textiel op uw locatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en wordt u kundig geadviseerd. De software stelt ons in staat om op locatie wijzigingen aan te brengen tot er een ontwerp uit voortkomt dat aan uw verwachting voldoet. Uw wensen worden getoetst aan de haalbaarheid van het textiel door onze adviseurs. De fraaie ontwerpen variëren van een terras of zwembad, tot het creëren van schaduw met een terrasoverkapping van textiel boven een speelplaats voor kinderen.

  Een terrasoverkapping van textiel behoud lichtinval
  Overdag blijft u met natuurlijk daglicht een aangename warme verlichting in uw kamer houden. Zeker met de lichtere zandtinten als Taupe of Sandstone. Zodra de schemering valt bepaalt u zelf de kleur van de terrasoverkapping van textiel met verlichting. U licht niet langer van boven naar beneden, maar juist andersom zodat het membraan wordt aangelicht. Creëer hiermee uw gewenste sfeer en geniet van een aangename akoestiek om onder plaats te nemen.

  Kenmerken terrasoverkapping textiel

  – Design: speels vanwege het hoogteverschil

  – Flexibel: in het vinden van een passend ontwerp door onze tekensoftware

  – Materiaal: Weathermax 80

  – Stormvast: Tot 8 Bft.

  – Verwijderbaar: Binnen tien minuten

  Zeker bij slechter weer wilt u er zeker van zijn dat de terrasoverkapping van textiel blijft staan. De overkappingen van Manta Roofs blijven staan bij wind, storm en hevige regenval. Daar zien we op toe in de ontwerpfase.

  Van 20 m2 tot wel 120 m2 aan schaduw met een terrasoverkapping van textiel
  Onze terrasoverkapping van textiel creëert een nieuwe, prettige leefruimte tot 120 vierkante meter. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en uw verwachting is ons vertrekpunt in de ontwerpfase. Ongeacht het ontwerp een de grootte kunnen ze binnen tien minuten worden afgehaald. Een fijn gegeven wanneer het weer plotseling omslaat. Zowel bedrijven als particulieren slagen bij Manta Roofs met een terrasoverkapping van textiel.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping van textiel bij u thuis?
  Genieten van de voordelen die een terrasoverkapping met zich mee brengt? Een echte sfeermaker zonder dat het karakter van de woning verloren gaat. Een droge plek die u ook nog eens voorziet van schaduw en bescherming biedt tegen de felle zon. Twijfel dan niet en neem contact met ons op via het formulier. Wij sterven ernaar u binnen 48 uur te contacteren en van een advies op maat te voorzien. Vervolgens werken wij uw ruimte uit in 3D zodat u een goed beeld krijgt bij de nog te produceren terrasoverkapping van zeildoek.