Skip to main content

Zonnedoek op maat is altijd van toegevoegde waarde

Een zonnedoek op maat kan op meerdere manieren worden ontworpen om in elke ruimte tot haar recht te komen. In samenwerking met één van onze verkoopadviseurs wordt er een maatwerk zonnedoek opgeleverd dat helemaal aan uw verwachting voldoet.

Wat kunt u verwachten van een zonnedoek op maat van Manta Roofs?

Zonnedoek overkapping

Uniek aan elke buitenruimte, een specialist helpt u bij het creëren van de ideale zonnedoek overkapping, die uw terras beschermt tegen regen, wind en vuil. Wij bieden 24 verschillende kleuren, waarmee u uw omgeving kunt aanpassen. Met de tijd krijgt uw zonnedoek veel te verduren, dus wij adviseren om het vuil te verwijderen met water (bijvoorbeeld met een tuinslang, gieter of hoge drukspuit). Doe dit met voorzichtigheid, zodat er geen te geconcentreerde druk op een deel van de zonnedoek overkapping ontstaat. Als u de overkapping helemaal wilt verwijderen, raden wij aan deze droog op te bergen in de bijgeleverde tas, die ongeveer 1 meter bij anderhalve meter is en gemakkelijk thuis opgeslagen kan worden. U kunt de zonnedoek overkapping helemaal zelf opzetten en afbreken, waardoor u het seizoen kunt verlengen maar ’s winters toch kunt genieten van alle lichtinval in uw huis.

Een greep uit onze projecten
Hypar | Minimalistische uitstraling

Geschikt voor ruimtes tot 30 m2
4 bevestigingspunten
12 kg bij grootste oppervlakte

Luxe zonnedoek| Bungalow woning

De doelstelling was een stormvast zonnedoek op maat met een luxe uitstraling.

Zonnedoek | Meer Informatie

Gezien de karakteristieke uitstraling van de woning was het lastig een passende overkapping te vinden.

Vergunningsvrij Zonnedoek | Geleen

Een parasol voldeed niet aan het gewenste schaduwpatroon, maar men wilde niet nog een bouwwerk plaatsen in de tuin.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnedoek op maat aan huis? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.

Meet The Team

We zijn een divers team actief in de Benelux met een passie voor textiel architectuur. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en partners om te blijven innoveren voor een duurzame toekomst.

“De klussen zijn erg divers en we komen op gave locaties. De opleveringen zijn veruit de leukste dagen door de reacties van de klanten.”

G. HertenInstallateur van Manta Roofs
Demontabele_overkapping_van_textiel
Ontwerp & Acquisitie

Bart Weesing

Een enthousiaste Marketeer die per toeval verzeild is geraakt in de wereld van textiel. Inmiddels na drie jaar is mijn bijbaan uitgegroeid tot mijn passie. Na drie leerzame jaren zijn wij trots op het nieuwe bedrijf dat nauw samenwerkt met Key doek Zeilmakerij. Haast onwerkelijk dat alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaring heb op gedaan samenkomt en de weg vrijmaakt voor een (hopelijk) mooie toekomst.

De drive om de hoogste kwaliteit te leveren resulteert in de mooie projecten die we hebben gedaan. Een perfecte maatwerk overkapping waardoor ik al veel mooie plekken heb mogen bezoeken en mensen blij mee heb gemaakt.

verwijderen_van_een_zeildoek
Vervaardiging & Logistiek

Joris Mulders

Een gepassioneerde zeilmaker die als 12-jarige jongen is begonnen in het familie bedrijf Key-Doek Zeilmakerij als autowasser en veger. Gaandeweg leerde ik alle facetten van dit brede vakgebied. Op mijn 18e ben ik begonnen met het maken van mijn eerste zonnezeilen en heb ik in het bedrijf kennis gemaakt met alle vormen, maten en toepassingen van zeil en textiel. Na ongeveer 2000 zonnezeilen, ervaring opdoen in het binnen-en buitenland, cursussen en bijscholingen volgen kwamen de design-overkappingen op mijn pad en ben ik hier inmiddels in gespecialiseerd. Naast zijn werkzaamheden bij Key-Doek was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Manta Roofs.

Binnen Manta Roofs kan ik mijn nodige ervaring als zeilmaker goed inzetten en wordt mijn passie nog meer aangewakkerd om innovatief te zijn en een top product te vervaardigen. Het is mijn doel om iedere keer weer de perfecte overkapping voor de klant te ontwikkelen.

Zeiloverkapping_plaatsen
Installateur

Guus Herten

Guus Herten, aangenaam. Ik werk al vele jaren met plezier voor Key-Doek Zeilmakerij. Alles wat met zeil te maken heeft hebben wij al eens in ons handen gehad.

Wanneer u kiest voor een overkapping van Manta Roofs is de kans groot dat ik bij u langskom. Wij zetten het project uit en plaatsen de constructie. Ook bij de oplevering zal er één van ons aanwezig zijn.

Graag tot snel en een hartelijke groet,

Guus.

Plaatsing_horeca_overkapping
Installateur

Davy Peeters

Hallo,

mijn naam is Davy Peeters. Vanaf mijn 17e loop ik mee bij Key-Doek Zeilmakerij. Met Manta Roofs komen we op gave locaties en leveren we een mooi product.

Samen met Guus hebben wij al een hoop projecten samen opgepakt. De kans is groot dat ik bij jullie langskom als jullie besluiten een zeiloverkapping te plaatsen.

Graag tot snel,

Davy.

3D Designs

A. van Vliet

Mijn naam is A. van Vliet,

Sketchup is de omgeving waarin ik mij comfortabel voel. Ter voorbereiding van de afspraak op locatie werk ik de 3D presentatie uit. Slechts een aantal foto’s en de locatie van Google heb ik nodig om uw ruimte in 3D te zetten. Van huizen, restaurants tot aan complete parken heb ik in 3D gevisualiseerd.

De variëteit in potentiële projecten van Manta Roofs is wat het leuk maakt om voor hen te tekenen.

Get in contact
Neem contact op om vrijblijvend uw ideale zonnedoek op maat te bespreken

  Faq

  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd van een Manta Roofs zonnedoek op maat?

  De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 12 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

  Wat is de gemiddelde levensduur?

  De levensduur van een zeildoek overkapping is afhankelijk van de ruimte waarin het wordt geplaatst.  Een carport in een bosrijke omgeving zal eerder aan vervanging toe zijn dan een zeildoek terrasoverkapping die enkel ’s zomers hangt. Gemiddeld genomen gaat een zeildoek overkapping dan ook zo’n 10 jaar mee. Mocht u een vervangend zeildoek willen dan betaalt u slechts voor het doek. De geplaatste constructie hoeft daarvoor niet vervangen te worden.

  Kan ik het zonnedoek op maat makkelijk op- en afbreken?

  Na de oplevering bent u zelf in staat het zonnedoek op maat op te zetten en indien nodig af te breken. De insteek van ons product is echter wel om als hij staat hem voor een langere periode te laten staan. Onze overkappingen lenen zich minder goed voor degenen die graag per dag bekijken of zij zonwering willen hebben. Gemiddeld genomen duurt het zo’n vijftien minuten om het systeem af te breken. Vervolgens stopt u het zeildoek in een tas van 1m bij 1,5m en kunt u hem opbergen. Let wel, doe dit op een enigszins windstille dag.

  Zijn de zonnedoeken op maat bestand tegen storm?

  De zeildoeken zijn erop berekend bestand te zijn tegen 8 Bft (62-74 km/u) .

  Waterdicht zonnedoek

  Een waterdicht zonnedoek is een goede keuze als u buiten wilt zitten. Het doek is stevig en beschermt u tegen de schadelijke straling van de zon. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen weersomstandigheden. Het doek is bestand tegen regen, sneeuw, wind en zon. U hoeft zich geen zorgen te maken over het doek wanneer het slecht weer is want het is waterdicht.

  Stormvast zonnedoek

  Geniet volledig van de zomer met een stormvast zonnedoek. Ons stormvaste zonnedoek is gemaakt van een hoogwaardige stof en biedt een aantal voordelen voor tuinen en terrassen. Het is licht van gewicht en eenvoudig te installeren, waardoor het weinig onderhoud vereist. Het is ook verkrijgbaar in een scala aan kleuren en stijlen, zodat u het perfect kunt afstemmen op uw tuin of terras. Het zonnedoek is bestand tegen storm en andere weersomstandigheden, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de warme zomerdagen in de buitenlucht. De stof is sterk en slijtvast en hierdoor kunt u lang genieten van de prachtige zomerdagen.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnedoek op maat om uw tuin te overkappen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 24 uur van een passend advies te voorzien.

  Werkwijze: van idee naar een maatwerk zonnedoek

  Het creëren van schaduw, een droge ruimte of het verlengen van uw woonkamer. Een zonnedoek op maat van Manta Roofs is een uitermate effectieve oplossing. De flexibele werkwijze maakt dat wij voor elke ruimte een geschikt ontwerp weten te realiseren. Nadat u bij ons een aanvraag hebt gedaan wordt u gecontacteerd door één van onze adviseurs. Tijdens dit eerste gesprek wordt er een overzicht opgemaakt van uw specifieke wensen van het maatwerk zonnedoek. Denk hierbij aan het behouden van licht, schaduw creëren of dat het verwijderbaar moet zijn. Nadien zult u worden gevraagd een aantal foto’s van de betreffende locatie te sturen. Na ontvangst kan onze adviseur een inschatting maken van de kosten en of de ruimte zich leent voor onze schaduwdoeken. Zo ja, dan wordt er een afspraak ingepland en komen wij met een 3D ontwerp op locatie. Hierbij worden een aantal ontwerpen gepresenteerd plus een korte pitch om u bekend te maken met ons maatwerk schaduwdoek. Aan tafel is het mogelijk om wijzigingen door te voeren zodat er vanuit onze specialistische kennis en uw voorkeuren een zonnedoek op maat ontstaat die aan uw wensen voldoet.

  Volledig ontzorgt van begin tot eind

  De uitgebreide werkwijze om tot een passend maatwerk zonnedoek te komen lijkt wellicht overweldigend. Een heldere planning vanaf het moment dat u bij ons een aanvraag doet is dan ook de sleutel tot een succesvol project. Vanuit Manta Roofs leveren wij niet alleen zonnedoeken op maat van de hoogste kwaliteit, maar hebben wij de afstemming op uw persoonlijke voorkeur hoog in het vaandel staan. Het is dan ook onze taak u te ontzorgen en het brede scala aan mogelijkheden aan u te presenteren. Onze adviseurs helpen u dan ook graag aan deze waardevolle informatie. Denk hierbij aan een passende oppervlakte, het gebruik van de omgeving en de uiteindelijke kosten waar u aan moet denken. De gulden middenweg tussen onze expertise en uw persoonlijke voorkeuren is waar wij naar streven.