Een onvergetelijk terras

Waardoor uw gasten nog meer reden hebben om aan de avond terug te denken. Verleng uw seizoen met de horeca overkapping van Manta Roofs. Bij weer of geen weer kan u uw gasten een tafel aanbieden op het terras. In de ontwerpfase werken wij een volledige schaduwanalyse uit zodat het design kan worden afgestemd op uw voorkeuren voor de lunch of het diner.

Schaduw zonder dat het uitzicht verloren gaat

Door het hoogteverschil tussen de bevestigingen blijven zichtlijnen uitstekend bewaard. Middels de 3D schets kijken wij samen met u welke zichtlijnen u het liefst bewaard ziet. De schaduwanalyse stelt ons tegelijkertijd in staat u tot op de minuut nauwkeurig te laten zien wat uw schaduwpatroon gedurende de dag doet. Doordat er in het midden van de overkapping nooit masten worden geplaatst blijft een volledig panorama view behouden.

Ervaar de luxe van textiel

Het gevoel van ontspanning, sfeer of een vakantiegevoel zijn associaties die vaak direct worden opgeroepen door uw gasten. Het is haast niet voor te stellen hoe het is om onder een overkapping van Manta Roofs te zitten tot u het zelf heeft ervaren. Neem dan ook gerust contact op om te vragen naar een aantal locaties om de overkappingen zelf te bekijken. Laat u adviseren over de juiste plaatsbepaling van verlichting en heaters om de beleving compleet te maken.

Plaats verlichting en heaters

Mits er twintig centimeter afstand wordt bewaard is het plaatsen van verlichting en heaters mogelijk. Verwarm uw terras om uw gasten ook tijdens de koudere dagen van het terras te laten genieten. Verder is de beleving compleet door verlichting te plaatsen die het doek oplichten. Ideaal voor feesten en partijen of het draaien van een geslaagd diner.

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een horeca overkapping? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 48 uur van een passend advies te voorzien.