Skip to main content

Om een idee te geven hoe de overkapping eruit komt te zien. Aan de hand van een aantal foto’s werken wij een volledige 3D schets uit. Zodoende kunnen wij aan tafel verschillende ontwerpen laten zien. Dit geeft een goede weergave van de verandering aan uw tuin. De schets wordt het uitgangspunt om tot een passend ontwerp te komen voor een design overkapping.

Wat hebben wij van u nodig?

Een aantal foto’s en grofweg de maatvoering. Hoe meer informatie wij op voorhand hebben, hoe beter wij de schets in orde kunnen maken. Vanuit deze gegevens wordt een realistische 3D weergave gemaakt. Het presenteren van dit ontwerp is één van de leukste fases. Veelal hebben onze klanten hun woonruimte niet eerder in 3D gezien. 

Wat krijgt u daarvoor terug?

Een uitgewerkte 3D schets + presentatie op locatie. Hierin vertellen wij meer over het product en lopen we samen door uw tuin. Zodra de wensen en eisen bekend zijn worden de ontwerpen hierop verbeterd. U zult zien dat er gaandeweg altijd een ontwerp ontstaat dat zowel functioneel als stijlvol is. 

Zijn er kosten verbonden aan een schets?

Aan het uitwerken van een 3D schets zijn geen kosten verbonden. Wij geven u een realistische prijsindicatie nadat u ons een aantal foto’s heeft toegestuurd. Zodra dit binnen de verwachting valt komen wij graag onze ideeën presenteren. Na het sturen van de foto’s duurt het gemiddeld vijf dagen om de complete schets in orde te maken. 

Interesse in een 3D ontwerp? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een design overkapping voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.  U kunt ons bereiken door te bellen via +31 (0)475 4841 40, een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wij streven er naar binnen 24 uur contact met u op te nemen om een inventarisatie van uw wensen op te maken.

Terrasoverkapping_3D_schets_design

Leave a Reply