Skip to main content

Zonnezeil

De meerwaarde van een zonnezeil

Wanneer u een zonnezeil zoekt voor bij u woning, tuin of bedrijf bent u Manta Roofs aan het goede adres. In samenwerking met Key-doek Zeilmakerij vervaardigen, ontwerpen en plaatsen wij hoogwaardige zonnezeilen. Een zonnezeil komt er in allerlei vormen en maten, maar een stormvast zonnezeil dat is lastiger te maken. Onze kenmerkende dubbele kromming zorgt ervoor dat water wordt afgevoerd naar de lage punten en het zonnezeil niet klappert.

Een zonnezeil is de ultieme sfeermaker

Ook als je een tuinfeest geeft of een picknick hebt, is een zonnezeil een goede keuze. Je kunt het doek gebruiken om je gasten tegen de zon te beschermen. Het beschermt tegen schadelijke straling, waardoor je gasten geen last hebben van verbranding of andere schadelijke effecten van de zon. Bovendien is het een mooi decorstuk voor je tuinfeest.

Luxe zonnezeil op maat

De vele aanbieders van zonnezeilen, maken het soms lastig te bepalen wat u nodig heeft. Een zonnezeil kan namelijk ook multifunctioneel worden ingezet. Naast het beschermen tegen UV-straling kan het namelijk ook beschermen tegen andere weersinvloeden als regen en wind. Naast het functionele is design ook een belangrijke reden om voor een luxer zonnezeil te kiezen. Die zijn optimaal gespannen en rekken niet uit. Daardoor blijft het opspannen even makkelijk gedurende de jaren dat het zonnedoek hangt. In overleg met u wordt live aan tafel een 3D design aangepast. Deze visualisatie zorgt ervoor dat u precies ziet hoe het zonnezeil er bij u uit komt te zien. Pas nadat u tevreden bent met het ontwerp, zijn wij dat ook. Door dit zo goed mogelijk te doorlopen, komt u nooit voor verrassingen te staan aan de oplevering. U weet van tevoren wat u krijgt en hoe het zonnezeil op maat eruit komt te zien.

De voordelen van een zonnezeil op een rij

– U wordt beschermt tegen het zonlicht

– Het zonnezeilen het hele jaar blijven hangen door de dubbele kromming en zogeheten voorspanning

– Geeft ruimtes direct een luxe & sfeervolle uitstraling

– Is binnen tien minuten te verwijderen

– Niet standaard, zoals een parasol of uitvalscherm

– In de ontwerpfase wordt rekening gehouden met uw wensen, vandaar dat wij altijd op locatie langskomen om tot het beste ontwerp te komen

Het op- en afbreken van het zonnezeil

Dat is eenvoudig door een ieder te doen binnen een tijdsbestek van tien minuten. Door een ontwikkelt hijs- en strijkmechanisme is het enorm eenvoudig om het zonnedoek strak te spannen. Om het nog makkelijker te maken zou u ervoor kunnen kiezen om lieren op de masten te plaatsen. Het meeste werk is het opvouwen en ons advies is dan ook om het op een enigszins windstille dag te doen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnezeil bij u thuis?

Genieten van de voordelen die een zonnedoek met zich mee brengt? Een echte sfeermaker zonder dat het karakter van de woning verloren gaat. Een droge plek die u ook nog eens voorziet van schaduw en bescherming biedt tegen de felle zon. Twijfel dan niet en neem contact met ons op via het formulier. Wij sterven ernaar u binnen 48 uur te contacteren en van een advies op maat te voorzien. Vervolgens werken wij uw ruimte uit in 3D zodat u een goed beeld krijgt bij het nog te produceren zonnedoek.

Faq

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een zonnezeil?

De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

Kan ik heaters plaatsen onder een zonnezeil?

Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

Wat kost een zonnezeil?

Wij leveren een unieke buitenruimte die onafhankelijk van het weer kan blijven staan. Wij concurreren dan ook met de vaststaande overkappingen en bevinden ons in een vergelijkbare prijsklasse. Ieder design is uniek en volledig op maat, het is dan ook lastig een prijs per vierkante meter op te stellen aangezien het zowel van de constructiematerialen als oppervlakte van het zeildoek afhangt. Wanneer u meer wil weten over uw specifieke locatie, dan ontvangen wij graag uw aanvraag inclusief foto’s en voorzien wij u telefonisch van een kostenindicatie.