Skip to main content

Een overkapping in de tuin brengt direct een luxe sfeer. Dit gedeelte van de tuin is vaak gezellig ingericht met een loungeset, stoelen of een eettafel waar je graag tijd doorbrengt. Van ’s morgens de dag beginnen met een kop koffie tot ’s avonds natafelen met een wijntje ongeacht het weer. Dit is waarom een overkapping dátgeen is wat je tuin compleet maakt. 

Comfortabele zitplek

Naarmate de zomers in Nederland warmer worden is een schaduwplek steeds belangrijker. Een overkapping biedt dan uitkomst. Verder is er nog een groot voordeel van een overkapping. Je zit namelijk bij regen en wind alsnog comfortabel buiten. Ook als het weer plots omslaat kun je verzekerd meer dagen genieten van je terras.

Verleng je seizoen

Doordat je vaker en langer buiten kan zitten wordt het buitenseizoen verlengd. Het fijne is dat je voortaan écht zelf kan bepalen wanneer je buiten wil zitten. Zonder het ongemak van het draaien van de parasol of het uitrollen van het knik-armscherm. Kortom, de ideale beschutting die voldoet aan je eisen. 

Sfeer maken

Een overkapping kan je terras omtoveren tot een hele fijne sfeervolle plek. Zo kan de tafel gedekt blijven en kunnen de gezellige kussens buiten blijven liggen. Vanuit binnen gezien ziet dit er direct uitnodigend uit om buiten te zitten. Zeker nu de zomers warmer worden is de trend om steeds meer buiten te zijn. Met een overkapping kun je het comfortabele gevoel van binnen, naar buiten verplaatsen tot een ware buiten-woonkamer. 

Interesse in een design overkapping? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een canvas overkapping voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken door te bellen via +31 (0)475 4841 40, een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wij streven er naar binnen 24 uur contact met u op te nemen om een inventarisatie van uw wensen op te maken. 

Champagne_met_vuurkorf_terrasoverkapping

Leave a Reply