Skip to main content

Waterdicht doek buiten

Een waterdicht doek buiten is geschikt voor iedere ruimte en geeft direct een moderne uitstraling

Een waterdicht doek buiten is een stijlvolle en vernieuwende manier om je patio of terras te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Het doek is gemaakt van een waterafstotend materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor het beschermen van uw buitenruimte tegen regen, lichte sneeuwval en wind. Het doek is licht van gewicht, maar stevig genoeg om te weerstaan aan extreme weersomstandigheden. Het is ook makkelijk te installeren en kan zelfs worden gebruikt als een decoratief element, waardoor het een geweldige keuze is voor elke buitenruimte. Het is een duurzame oplossing die jarenlang meegaat, waardoor uw buitenruimte stijlvol en functioneel wordt.

Waterdicht door de vorm

De kenmerkende dubbele kromming maakt dat ons waterdicht doek buiten geen water doorlaat. Het hoogteverschil zorgt ervoor dat het water wordt afgevoerd naar de lage punten, zelfs bij hevige regenval. In de ontwerpfase wordt er dan ook gekeken naar de meest geschikte plekken op locatie voor het vallende water. Hoe meer kromming (of hoogteverschil) er wordt gemaakt hoe makkelijker het water wordt afgevoerd. Voor extra sfeer proberen wij vaak juist bij gedeeltes waar men zit de lage punten te positioneren.

De voordelen op een rij van een waterdicht doek buiten:

1. Bescherming tegen het weer: een waterdicht doek biedt bescherming tegen het weer, zoals regen en wind.

2. Verhoogd comfort: een verwijderbaar waterdicht doek buiten helpt een comfortabele sfeer te creëren door schaduw te bieden tegen direct zonlicht. Dit kan helpen de temperatuur te verlagen en het terras aangenaam te houden

3. Flexibiliteit: een doek van Manta Roofs biedt flexibiliteit wat betreft grootte en ontwerp. Het kan gemakkelijk worden aangepast om verschillende soorten terrassen van een mooi design doek te voorzien

4. Eenvoudige opzet en onderhoud: het op- en afbreken van een waterdicht doek is een relatief eenvoudig proces. Het kan snel en gemakkelijk worden gedaan, en de materialen die worden gebruikt, zijn licht en gemakkelijk te hanteren. Onderhoud is ook eenvoudig, aangezien het dak kan worden verwijderd en gereinigd wanneer nodig.

5. Lichtdoorlatend afhankelijk van de kleurstelling. Vooral de kleuren Taupe en mist lichten prachtig en geven direct een gezellige sfeer.

Een waterdicht doek buiten is waterdicht & UV-bestendig

Bovendien is het doek waterafstotend en UV-bestendig, waardoor het niet verkleurt of verbleekt in de zon. Het is ook bestand tegen storm en andere weersomstandigheden, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de warme zomerdagen in de buitenlucht. De stof is sterk en slijtvast, waardoor u gerust kunt genieten van de prachtige zomerdagen.

Hoe doek kan worden ingezet als sfeermaker

Het waterdichte doek buiten kan een aantal verschillende sferen creëren, afhankelijk van het type materiaal dat wordt gebruikt. Het doek is er in verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor u eenvoudig een optie kunt kiezen die past bij de algehele stijl van uw buitenruimte. Het doek kan worden gebruikt om een stijlvolle, intieme sfeer te creëren door het te gebruiken om een afgeschermde ruimte te maken, waardoor het waterdicht doek buiten een uitstekende oplossing is voor buitenplekken die een gevoel van privacy nodig hebben. Het waterdicht doek buiten kan ook worden gebruikt om een open sfeer te creëren door het te gebruiken om een afdekking te maken die het buitenlicht toelaat.

Schets op locatie

Wij maken een volledige 3D schets van uw nieuwe waterdichte doek buiten op uw locatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en wordt u kundig geadviseerd. De software stelt ons in staat om op locatie wijzigingen aan te brengen tot er een ontwerp uit voortkomt dat aan uw verwachting voldoet. Uw wensen worden getoetst aan de haalbaarheid van het textiel door onze adviseurs. De fraaie ontwerpen variëren van een terras of zwembad, tot het creëren van schaduw met een waterdicht doek buiten boven een speelplaats voor kinderen.

Interesse in een waterdicht doek buiten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waterdicht doek buiten voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.  U kunt ons bereiken door te bellen via +31 475 30 9000 een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Faq

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een waterdicht doek buiten?

De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8  tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

Wat maakt een waterdicht doek anders dan een schaduwdoek?

Een schaduwdoek is enkel voor het creëren van schaduw. Een zeildoek overkapping biedt naast schaduw, ook beschutting, klappert niet en kan het hele jaar blijven hangen. Zelfs wanneer plotseling het weer omslaat hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kan ik heaters plaatsen onder een waterdicht doek buiten?

Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

Wat kost een waterdicht doek buiten?

Wij leveren een unieke buitenruimte die onafhankelijk van het weer kan blijven staan. Wij concurreren dan ook met de vaststaande overkappingen en bevinden ons in een vergelijkbare prijsklasse. Ieder design is uniek en volledig op maat, het is dan ook lastig een prijs per vierkante meter op te stellen aangezien het zowel van de constructiematerialen als oppervlakte van het zeildoek afhangt. Wanneer u meer wil weten over uw specifieke locatie, dan ontvangen wij graag uw aanvraag inclusief foto’s en voorzien wij u telefonisch van een kostenindicatie.