Skip to main content

Jacuzzi overkapping

Verleng uw seizoen met een jacuzzi overkapping van textiel.

Een jacuzzi overkapping is een geweldige manier om uw jacuzzi te beschermen tegen de elementen. Het zal uw jacuzzi helpen om langer mee te gaan en de levensduur te verlengen. Bovendien, biedt een overkapping meer privacy en beschermt het u tegen de warmte van de zon. Daarnaast zal een jacuzzi overkapping uw spa schoner en hierdoor ook veiliger houden omdat het vuil en andere elementen buiten houdt. Dit is belangrijk omdat het een gezondere omgeving creëert voor u om te genieten van uw spa. Als u uw jacuzzi vaak gebruikt, kan een jacuzzi overkapping u helpen om uw seizoen te verlengen.

Breng sfeer met een jacuzzi overkapping van textiel

Een jacuzzi overkapping van textiel kan een zeer sfeervolle optie zijn voor het verbeteren van de uitstraling van uw jacuzzi. Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren beschikbaar, waardoor er een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden is om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stof die bij uw huisstijl past, of een die de kleur van de omringende tuin accentueert. Textiel is een stevig materiaal dat goed bestand is tegen regen en lichte sneeuwval en heeft een mooie glans die het licht reflecteert. Als u op zoek bent naar een elegant en duurzaam alternatief voor een traditionele overkapping, is een jacuzzi overkapping van textiel een geweldige optie.

De kleuren van een jacuzzi overkapping

De Jacuzzi overkapping kunnen worden geleverd in 24 verschillende kleuren. Onze adviseurs nemen altijd een stalenkaart mee op locatie om u van een passend advies te voorzien. Van de populaire zandtinten tot de donkerdere canvas doeken, er is voor ieder wat wils. Twijfelt u nog na de afspraak dan sturen wij graag een aantal stalen op in A4 formaat zodat u het canvas doek later kan bekijken. De kleur van het textiel kan namelijk enorm verschillen op een regenachtige- of zonnige dag. Wat de masten van de canvas overkapping betreft maken wij gebruik van aluminium mastprofielen. Deze kunnen worden gecoat in een RAL-kleur naar keuze. Wij krijgen vaak de vraag of ons canvas doek ook bevestigd kan worden aan houten palen. Helaas, is het antwoord hierop nee aangezien deze palen niet bestand zijn tegen de trekkracht die op een winderige dag kan oplopen tot wel 4 Kn. Wij maken voor ieder project een krachtberekening zodat wij niet voor verrassingen komen te staan. Wij houden hier in de ontwerpfase al rekening mee zodat er een jacuzzi overkapping ontstaat die daadwerkelijk is te realiseren.

De flexibiliteit van textiel

Door de vele mogelijkheden in de ontwerpfase kan uw jacuzzi altijd stijlvol worden voorzien van een overkapping. Wij maken jacuzzi overkapping van tien tot veertig vierkante meter. Afhankelijk van de grootte van het terras en het gewenste schaduwpatroon. Zelfs de grote ontwerpen blijven stijlvol ogen omdat u de jacuzzi overkapping altijd vanuit een andere hoek bekijkt en daarbij nooit het hele zeildoek ziet door de 3D vorm.

Het op- en afbreken van de jacuzzi overkapping

Dat is eenvoudig door een ieder te doen binnen een tijdsbestek van tien minuten. Door een ontwikkelt hijs- en strijkmechanisme is het eenvoudig om de jacuzzi overkapping strak te spannen. Om het nog makkelijker te maken zou u ervoor kunnen kiezen om lieren op de masten te plaatsen. Het meeste werk is het opvouwen en ons advies is dan ook om dit op een enigszins windstille dag te doen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een jacuzzi overkapping bij u thuis?

Genieten van de voordelen die een jacuzzi overkapping met zich mee brengt? Een echte sfeermaker zonder dat het karakter van de woning verloren gaat. Een droge plek die u ook nog eens voorziet van schaduw en bescherming biedt tegen de felle zon. Twijfel dan niet en neem contact met ons op via het formulier. Wij sterven ernaar u binnen 48 uur te contacteren en van een advies op maat te voorzien. Vervolgens werken wij uw ruimte uit in 3D zodat u een goed beeld krijgt bij de nog te produceren jacuzzi overkapping.

Faq

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van Manta Roofs voor een jacuzzi overkapping?

De verwachte levertijd vanaf het verstrekken van de opdracht is 8 tot 10 weken. Wij zetten alles in het werk om deze levertijd te halen. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. In het productieproces wordt u per mail geüpdatet tijdens de verschillende fases van het project. Verder is uw accountmanager doorgaans bereikbaar om u van informatie te voorzien.

Wat maakt een jacuzzi overkapping van textiel anders dan een schaduwdoek?

Een schaduwdoek is enkel voor het creëren van schaduw. Een overkapping van textiel biedt naast schaduw ook beschutting, klappert niet en kan het hele jaar blijven hangen. Zelfs wanneer plotseling het weer omslaat hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kan ik heaters plaatsen onder de jacuzzi overkapping?

Het plaatsen van heaters is geen probleem, mits u minimaal 20 centimeter afstand bewaard tot het zeildoek.

Wat kost een jacuzzi overkapping?

Wij leveren een unieke buitenruimte die onafhankelijk van het weer kan blijven staan. Wij concurreren dan ook met de vaststaande overkappingen en bevinden ons in een vergelijkbare prijsklasse. Ieder design is uniek en volledig op maat, het is dan ook lastig een prijs per vierkante meter op te stellen aangezien het zowel van de constructiematerialen als oppervlakte van het zeildoek afhangt. Wanneer u meer wil weten over uw specifieke locatie, dan ontvangen wij graag uw aanvraag inclusief foto’s en voorzien wij u telefonisch van een kostenindicatie.